Παρασκευή, Οκτωβρίου 05, 2007

Αντί πινακίου φακής

Ο Κίου Φακ Ις, φύλαρχος φυλών της συνοριακής γραμμής μεταξύ Κίνας και Μογγολίας, ρέπων εις τον σεξουαλικόν σαδισμόν, απωλέσας αδίκως υπό του αυταδέλφου του την εξουσίαν αντί πινακίου φακής, είχεν ωστόσο προλάβει να αφήσει το ίχνος του εις την ιστορίαν του τόπου του, ιστορίαν και εις ημάς γνωστήν, ένεκεν του ότι κατά την άσκησιν της εξουσίας του, παροιμιώδη έμειναν τα αντίποινά εις τα οποία υπέβαλε τους εχθρούς του, γνωστά και ως ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚίΟΥ ΦΑΚ ΙΣ. Επρόκειτο για αντίποινα με βάση τo γαμηστερό φιλί (FUCK KISS), ασφαλώς. Το Κίου είναι ανετυμολόγητον, παρετυμολογείται δε από το ΤΣΙΟΥ (σαφής ηχητική αναφορά εις πτηνά), διότι ο Κίου Φακ Ις είχε μύτην αιχμηρότατην και ραμφώδη, η οποία καθιστούσε κάθε φίλημά του μαρτύριον για τον φιλούμενον ή την φιλουμένην, (εκ του "ασπάζομαι", <"ας πας ζωμέ", ήτοι "χαλάλι σου με ξεζούμισες").

Υ.Γ. ευχαριστήρια στον Μηνά Α. για την ετυμολογική αναφορά FUCK KISS

4 σχόλια:

0comments είπε...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ο καρκινικός Σι Καφ Υουίκ παρουσιάζει επίσης ονοματολογικό ενδιαφέρων. Ποιό βιογραφικό θα του ταίριαζε;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, μην μου γράψεις τίποτε για Τζάρτζανο και μένα. Έχω και τη γραμματική και το συντακτικό του και μάλιστα δεμένα σε παραδοσιακό βιβλιοπωλείο της Σόλωνος. Απλά, προσπαθώ να μάθω τυφλό σύστημα (καί πριν τυφλό χρησιμοποιούσα, μόνο που κοιτούσα το πληκτρολόγιο και όχι την οθόνη).

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

Οι εν λόγω φυλές της μεθορίου Μογγολίας-Κίνας είχαν το ιδιότυπο έθιμο να δίνουν στους νεκρούς των νέα ονόματα, θεωρώντας ότι μετά το θάνατο αρχίζει μία νέα ζωή. Ο Κίου Φακ Ις, καθόσον παρέλειψα να το σημειώσω, είχε φρικτό τέλος. Ο επίσης στυγερός αδελφός του διέταξε να τον διαχωρίσουν και να τον ράψουν έτσι ώστε να φαίνεται το σώμα του σα να'ναι γυρισμένο τα μέσα έξω. Επόμενο ήταν οι σαμάνοι που είχαν την ευθύνη της ονοματοθεσίας για τους νεκρούς, να θεωρήσουν απολύτως ταιριαστό για την περίπτωση του νεκρού Κίου Φακ Ις το όνομα Σι Καφ Υουίκ.

οι παχουλές αναρτήσεις (όσο τις διαβάζετε τόσο παχαίνουν)