Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2008

ΟΥΜΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΟΥΜΑνιστική αναΘΕΡΜΑΝση
κείμενο: Πετεφρής
κόμικ: Μπερεκέτης


13 σχόλια:

ΠΕΤΕΦΡΗΣ είπε...

Εμεινα κόγκολος!κΟΥΜΑνος!Είσαι ο ΘΕΡΜΑντες!

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

Το πόσο το διασκέδασα δεν λέγεται......

Sraosha είπε...

'Κλαμπρότατε,

το έργο Σας με άγγιξε τόσο ανεπανόρθωτα και βαθιά που σκέφτομαι να σας στείλω το πόνημα μου "Και φΟΥΜΑ φΟΥΜΑ στα Βοτσαλάκια" για να το μελοποιήσετε, εεε, να το κομιξοποιήσετε.

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

Αναμένω Σραόσα.

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

.... Και αν η UMA των σχολίων διαβάσει εδώ.... έχω κάτι γι αυτήν στο προπροηγούμενο ποστ, εξ αφορμής του σχολίου της.

montezUMA είπε...

Eμένα πάλι που την έχω δεί αυτοαναφορικός εικαστικός καλλιτέχνης μου αρέσει το "μπρίκι".
Ητο έξοχη η ιδέα. Λέω να το ονομάσουμε "Λόγια της πλώρης".

Δεν μου λές όμως άραγε νάχει κάποια σχέση η UMA με τον παλαιό εκείνο δίσκο των Ροδοχρωματισμένων Φλαμανδών
τον UMAγκούμα.

Uma είπε...

Το διάβασα, είναι τέλειο.
Νά ένας τρόπος να μάθει κανείς αρχαία με ευχάριστο τρόπο!
Αυτός ο υπουργός της παιδείας που έχετε εκεί, ο Στυλιανίδης, δεν μπορεί να κάνει κάτι;
υγ1. αυτό το "Ούμα των σχολίων" μου θυμίζει την Ούντρα, την αμερικανική ανθρωπιστική βοήθεια, δεν ξέρω γιατί...

υγ2. Πετεφρής-Μπερεκέτης: πολύ καλό δίδυμο!

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

UMA:) Απ' ότι ξέρω ο υπουργός μόλις διάβασε τη συζήτησή μας το πήρε πάνω του προσωπικά και γράφτηκε στη de Agostini για μαθήματα σκιτσογραφίας δι αλληλογραφίας. Όταν αποφοιτήσει θα έχουμε και το πρώτο προσχέδιο για τον σχηματισμό μιας επιτροπής που θα αναλάβει να σχηματίσει δύο επιτροπές που θα αναλάβουν να επιβλέπουν από 10 ομάδες η κάθε μια, οι οποίες θα μελετούν με πιο τρόπο θα γίνει μια σειρά εισηγήσεων για το πέρασμα στον 21ο αιώνα.

Uma είπε...

Με κάνετε να γελάω mister Bereketis, you are so funny! Εσείς οι έλληνες νομίζω είστε όλοι έτσι, έχετε χιούμορ, έχετε καλή καρδιά, είστε πολύ....πώς το λέτε...hospitable, you know....
αλλά έχετε ένα πρόβλημα νομίζω, είστε πολύ, πολύ...in love with your politicians, πώς λέγεται....your statesmen, όμως δεν είναι καλό αυτό, γιατί όταν έχεις πρόβλημα μαζί τους, τότε πρέπει να λες: stop! I must leave you, I must do something to change that....
you know.... όταν έχεις ένα boyfriend ή girlfriend και δεν σου αρέσει άλλο, πρέπει τότε να του πεις «ως εδώ ήταν, δεν πάει άλλο!»....
Sorry που τα λέω έτσι, όμως έτσι είναι....εμείς εδώ στην Αμερική έτσι κάνουμε μόλις δούμε ότι δεν πάει καλά ο άλλος...τον χωρίζουμε.
Μόλις είδαμε ότι ο Bush δεν ήταν ok, τον πετάξαμε και φέραμε τον Obama.
It ‘s so simple mister Bereketis! Just do the same thing και θα με θυμηθείτε....

....είναι και κάτι άλλο που ήθελα να σας πω....εκεί στην Ελλάδα έχετε πολλά talents you know..... αλλά αντί ο mister Stilianidis και οι άλλοι να τα κρατήσετε εκεί μέσα στη χώρα σας, τα στέλνετε όλα έξω!!! Όλους εδώ τους στείλατε......τί κάνετε δεν καταλαβαίνω......σαν να είστε τρελοί.....έτσι μου φαίνεται καμιά φορά.....


Your blog mister Bereketis is so nice and interesting and stands out in a good way among many others I have read. It’ s one of my favourites! I ‘m visiting it daily!


Many many greetings from America and many many greetings to mister Petefris, he ‘s so...inexhaustible!

ΠΕΤΕΦΡΗΣ είπε...

Uma, ευχαριστώ, αλλά δεν πείθομαι.Όυνρα ήτανε η βοήθεια.

Μαθητής είπε...

Θέλουμε να βάλετε την συνέντευξη του Γιανναρά στον ΣΚΑΙ 100,3 που έδωσε στις 19 Δεκεμβρίου 2008.

μία μικρή γεύση:

"Σήμερα η πλειοψηφία των ανθρώπων αισθάνεται ότι έχει μεταβληθεί σε μειοψηφία, ότι βρίσκεται υπό κατοχή. Υπάρχουν δυναμικές μειοψηφίες οι οποίες επιβάλλουν την θέλησή τους με το έτσι θέλω. Δεν λειτουργεί πουθενά όρος και αρχή δημοκρατίας, να μπορεί να εκφραστεί ο κόσμος..."

"Και τα δύο μεγάλα κόμματα κατέστρεψαν την παιδεία αυτού του τόπου. Σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα με τα σχολιαρόπαιδα τα 10χρονα που πετροβολάνε "μπάτσους, γουρούνια δολοφόνους", αυτό είναι η κατάληξη μιας συγκεκριμένης εκπαιδευτικής πολιτικής η οποία ξεκίνησε από πολύ συγκεκριμένα μέτρα δήθεν εκσυγχρονισμού της παιδείας και κατέληξε σε αυτό το μπάχαλο που ζούνε σήμερα τα σχολειά."

"Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για το έγκλημα να βιάζεις και να ασελγείς τις ψυχές των παιδιών, διαστρέφοντας τη συνείδησή τους ότι από τα δέκα τους χρόνια είναι συνδικαλισμένα σε κίνημα; Αυτά είναι εγκλήματα κοινωνικά πελώρια, ανατριχιαστικά."

Ανώνυμοι Πολίτες είπε...

Γράψτε κάποτε, όποτε μπορέσετε, για την παρακολούθηση που μπορεί να γίνει και να αποκαλυφθούν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία ενός πολίτη μέσω διαδικτύου και αριθμών κινητών τηλεφώνων με την συνεργασία εταιρειών τηλεπικοινωνίας.

Χρόνια σας πολλά
Ανώνυμοι Πολίτες

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,情趣商品,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,H漫,A片,AV,AV女優,A漫,免費A片,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,SEX,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區A片,視訊聊天室,情色,AV,視訊交友網,情色視訊,成人,色情,做愛,免費A片,A片下載,色情影片,成人影片,SEX,情色電影,成人電影,UT聊天室,聊天室,免費視訊,做愛影片徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信徵信社,徵信,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦

οι παχουλές αναρτήσεις (όσο τις διαβάζετε τόσο παχαίνουν)