Τρίτη, Μαΐου 11, 2010

Συμμορία

Αυτά τα τέσσερα κυανόλευκα καράβια είναι ως συμμορία, πιθανώς επικίνδυνος, και πάνε όλα μαζί παρέα από φωτογραφία ενός λιμανιού ενός μπλογκ σε φωτογραφία άλλου λιμανιού άλλου μπλογκ. (θα τα δείτε σε μία από τις φωτογραφίες του ποστ στο οποίο σας στέλνω). Πρέπει κάποιος αρμόδιος - (? "αρμόδιος" δεν λέγεται αυτός που είναι αρμόδιος;) - να επιληφθεί._

Και προσθέτω, δύο μέρες μετά: "είναι συγκινητικό το πώς το ίδιο φωτογραφικό θέμα συγκινεί δύο "πσυχές" (που λέει και μια πσυχή, ο Γούφας).

εδώ η φωτογραφία του Γούφα ===> 


4 σχόλια:

Γουφ είπε...

Γερασιμώτατε,

Ρίξε μου μία σφαλιάρα δυνατή, γιατί συγκινήθηκα! που ελεγε και ο Βέγγος.

Εγώ μεν δεν θυμαμαι ονοματα, ωστε να σου πω ποιο απο τα τεσσερα εκανε δρομολογιο προπερσι Κυθηρα - Περαία, αυριο θα το ξαναμαθω, ηταν σκυλοψαροπνίχτης, η εταιρία νομιζω ειναι η ΣΑΟΣ ή καπως ετσι, μετα πηγε Σαμοθρακη, αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα.

Το νοστιμο ειναι που ρωτας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦςΕΡΘΕΙ?

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

To SAOS είναι σίγουρο.
Είναι (εξ αριστερών στη δική σου φωτογραφία):
Αγία Μαρίνα (μάλλον)
Μιλένα
Δημητρούλα
Παναγία Αγιάσου (χαιρετάει;)

Αλλά βλέποντας στη φωτογραφία σου αριστερά μιαν υψικάμινο, συμπεραίνω ότι ο Πειραιάς είναι το λιμάνι. Ο Πειραιάς είναι και στη δική μου φωτογραφία. Στηδικής σου έχουνε πάει πέρα κι έχουν δέσει΄- τέρμα στο σιλό, μπροστά στη Δραπετσώνα. Στη δική μου είναι δεμένα μπρος στον Άγιο Σπυρίδωνα - κέντρο στο μυχό του λιμανιού.

Ανώνυμος είπε...

Κι αν δεν υπάρχει αρμόδιος, ας βρεθεί ένας αριστογείτονας.

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

aerosol οι αριστογείτονες κάνουν απλώς καλή παρέα, γενικώς είναι φιλήσυχοι και δεν ενοχλούν, αλλά δεν είναι κατάλληλοι για αρμόδιοι.

Γούφα το "έπσαξα" που λες, και κατόπιν εκτενούς ερεύνης κατέληξα σε αυτά που σου γράφω σχόλιο και στο δικό σου ερημητήριο:

Τελικώς δεν είναι η ίδια συμμορία καραβιών, αλλά δύο διαφορετικές. Φαίνεται ότι οι κυανόλευκες τετράδες πλοίων, είναι μία νέα μορφή οργανώσεως.

Τα δικά σου λέγονται:

Ανθή Μαρίνα (κι όχι Αγία όπως με ξεγελούσε το μάτι μου)
Μιλένα, Δημητρούλα και Παναγία Αγιάσου και δένουν ακτή Βασιλειάδη, πέρα από Δραπετσώνα.

Τα δικά μου: Νταλιάνα, Ροδάνθη, Ρομίλντα και Μαρίνα (απλή) και δένουν στην Ακτή Μιαούλη.

οι παχουλές αναρτήσεις (όσο τις διαβάζετε τόσο παχαίνουν)