Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2008

ΟΡΘΡΟΣ

Ένα ποίημα του Ανδρέα Εμπειρίκου (ΕΝΔΟΧΩΡΑ/Τα κάστρα του ανέμου), τραγουδισμένο από τον Γεράσιμο Μπερεκέτη.

3 σχόλια:

Ionnas είπε...

εξαιρετικό κι αιρετικό.
ίσως να βοηθούσε στην κατανόηση ένα εισαγωγικό σχόλιο απλό την πλευρά σας, από αυτά τα ουσιώδη μινιμαλιστικά των οποίων την τέχνη κατέχετε.

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

Αγαπητέ ionnas, ευχαριστώ.
Προσπαθώ με την εικόνα να δώσω κάποιες νύξεις που θα ελκύσουν κάποιον να ακούσει τη μουσική, μιας και πρέπει με κάποιον τρόπο να υποκαταστήσω την αίθουσα συναυλιών. Ίσως η εικόνα να περιπλέκει τα πράγματα, από την άποψη ότι δεν έρχεται για να τα εξηγήσει. Άλλωστε ειδικά με τη μελοποίηση ενός ποιήματος του Εμπειρίκου παραπληρωματικά θα σταθεί η μουσική καθώς και η εικόνα. Σαν να προσθέτουμε τρεις αφηγήσεις του υποσυνείδητου, κι όχι απαραίτητα με το ίδιο θέμα, όχι στον ίδιο χρόνο, κι όμως να προσπαθούν για μία ενιαία ονειρική συνύπαρξη.

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室

οι παχουλές αναρτήσεις (όσο τις διαβάζετε τόσο παχαίνουν)