Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2008

Βραδυά Χορού

10 σχόλια:

kukuzelis είπε...

Μπερεκέτη μου, αυτό θα πει μπαλέτο for the masses! Στο finger dancing διαπρέπεις. Οι πιρουέτες σου αέρας. Το shoulder dancing είναι λίγο πιο δύσκολο, το knee dancing προσιτό σε όλους, αν και αγνοείται από τους περισσότερους, ενώ το head και face dancing είναι τα πιο δημοφιλή. Πρέπει να δοκιμαστούν σε επόμενα βίντεα. Να μαθαίνουν και οι νεώτεροι.

4-7-11 είπε...

Καλά το είχα πει πριν από λίγο καιρό πως θα ασχοληθείς και με το μπαλέτο μετά από την σκηνοθεσία. Να δούμε τώρα αν αποκτήσεις και μιμητές. Πάντως τα πατήματά σου χρειάζονται βελτίωση γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος διαστρέμματος. Επίσης τα σπαγκάτ πού είναι; Τέλος πάντων. Νομίζω πως ο Νουρέγιεφ των δαχτύλων ήρθε και θα μείνει. Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Άριστος!

Ανώνυμος είπε...

Χμ, είναι φανερό ότι δεν έχετε σχέση καλή με το χορό, συνεχίστε με τη μουσική που κατέχετε.
:-)

υγ. τα κάλαντα μας άρεσαν πολύ

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε Β' δεν συμφωνώ μαζί σας. Ήδη άρχισα διεθνή καριέρα στο χορό που θα τρίβετε όλοι-ες τα μάτια σας.

Ανώνυμος είπε...

Μα...με ποιά φόντα σας δέχτηκαν;;...έστω ότι γλιτώσατε τις πουέντ λόγω φύλου...τα κιλά όμως;...λένε ότι πρέπει να αφαιρέσεις είκοσι περίπου εκατοστά από τα εκατοστά του ύψους σου για να βρεις τον αντίστοιχο αριθμό μέγιστου βάρους που πρέπει να έχει ο επαγγελματίας χορευτής...είστε σίγουρα μέσα στους κανόνες που απαιτούνται, ή είχατε κανένα μέσον;...

γεράσιμος μπερεκέτης είπε...

Κυττάχτε, είναι γνωστό ότι η κάμερα προσθέτει κάποια κιλά, αλλά έχω και μέσον. Άμα έχεις μέσον το φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η αυτοπεποίθησή σας και η σταθερή επιμονή στο όνειρο του χορού πηγάζει εκ του...μέσου.
Ας είναι. Αφού επιμένετε...Δεν μένει τότε να σας ευχηθώ 'καλή σταδιοδρομία'!...

(για όνομα!)

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Niemandsrose είπε...

Κι εμένα μου φανήκατε λίγο ευτραφής για μπαλαρίνα/κι ίσως σας άρμοζαν περ'σότερο κλαρίνα.
:)

οι παχουλές αναρτήσεις (όσο τις διαβάζετε τόσο παχαίνουν)